بله.
هیچ یک از اصناف، محدودیتی از لحاظ تعداد یا مبالغ یا تنوع الگوی صورتحساب ندارند.
ارسال صورتحساب از طریق یک نرمافزار ثانویه (مانند نرمافزارهای حسابداری) به سامانه شرکت معتمد ملل شریف را API گویند.
بله؛ تمامی کاربران میتوانند در هر بازه زمانی اقدام به ارتقا و تغییر تعرفه و بستهی خود نمایند.
کاربران میتوانند افرادی را در سامانه شرکت ثبتنام نمایند و حدود اختیارات و دسترسیهای معینی را برای هر یک از این افراد تعریف نمایند.کاربران فرعی فقط به قسمتهایی که توسط کاربری اصلی برایشان تعریف شده، دسترسی خواهند داشت.
برای راهنمایی و رفع هرچه بیشتر سوالات و مشکلات احتمالی، تیم پشتیبانی از طریق اسکایروم و حضور در اتاق مجازی اقدام به پشتیبانی و رفع مشکل به صورت خصوصی میکند.
نوع اول: مجوز فعالیتهای مرتبط با حوزه صدور، جمعآوری، نگهداری و ارسال صورتحساب الکترونیکی به سازمان امور مالیاتی کشور و نظارت بر عملکرد مودیان در این حوزه است. شرکتهای دارنده این مجوز قادر به ارائه خدمات نامبرده به خود نیز هستند.
نوع دوم: مجوز فعالیتهای مرتبط با حوزه آموزش به مودیان مالیاتی و احراز تسلط آنها به حقوق و تکالیف خود در ارتباط با قانون پایانههای فروشگاهی و سامانه مودیان و سایر قوانین مالیاتی مرتبط با مودی است.
نوع سوم: مجوز فعالیتهای مرتبط با حوزه خدمات مشاوره و حسابداری مالیاتی مانند مشاوره فنی و غیرمالیاتی، مشاوره مالیاتی، کمک به تنظیم اظهارنامههای مالیاتی، تهیه و نگهداری دفاتر و سایر موارد غیرحاکمیتی به تشخیص سازمان امور مالیاتی کشور در این حوزه هستند.
اشخاص حقوقی دارای پروانه هستند که حسب ضوابط و دستورالعملهای ابلاغی سازمان، نسبت به ارائه مشاوره وآموزشهای لازم به مودیان، نصب و پشتیبانی تجهیزات مورد نیاز برای ارائه خدمات مالیاتی از قبیل خدمات مربوط به صدور صورتحساب الکترونیکی و سایر امور غیرحاکمیتی (به تشخیص سازمان) با سازمان همکاری میکنند.
در صورت احراز تخلف شرکت معتمد مالیاتی توسط مرکز تنظیم مقررات، مطابق با آییننامه سرفصل تخلفات شرکت معتمد و ضمن بررسی درجه خطای مذکور، شرکت معتمد مشمول جریمهها و عواقب عدم ارسال صورتحساب خواهد شد.
ارسال کلیه صورتحسابهای الکترونیکی با موضوع اصلی توسط شرکتهای معتمد برای مودیان رایگان خواهد بود.